ASIGURARI pentru:

marți, 20 septembrie 2011

plan economii - MAJORAT de la GENERALI

Planul de economisire pentru viitorul copilului tau

Copilul tau viseaza la lucruri mari. Si tu ai planuri mari cu el. Il vezi ajungând departe când va fi  are si vrei sa faci totul pentru a-l sprijini. Iar Generali Asigurari, este aici sa-ti ofere cea mai comoda si mai eficienta cale de a-i asigura un start bun in viata: planul de economisire Majorat.

Ce asigura planul MAJORAT?
-       Polita Majorat este planul tau de economisire care iti ofera solutii flexibile pentru protectia viitorului copilului tau.
-       Daca esti parinte sau tutore legal al unui copil cu vârsta mai mica sau egala de 13 ani, poti alege aceasta asigurare pentru a-i oferi sprijin financiar in momentul in care isi va incepe viata pe cont propriu.
-       Tu (Asiguratul) finantezi planul de economii Majorat, al carui beneficiar este copilul.
-       Durata contractului este egala cu diferenta dintre 18 ani si vârsta copilului la inceperea contractului. Pe toata aceasta durata, sumele platite periodic se capitalizeaza.
-       Vârsta maxima la care poti incheia o polita Majorat este de 70 ani.

Avantaje:
-       Siguranta unui capital disponibil pentru copilul tau la implinirea vârstei de 18 ani. 
-       Tu decizi când se va plati suma asigurata plus participarea la câstig: integral, la vârsta de 18 ani sau la orice vârsta cuprinsa intre 18 si 25 de ani. 
-       La sfârsitul contractului, poti alege ca plata sumei asigurate sa fie sub forma de renta de studii, dota, pornirea unei afaceri sau achizi]ie de bunuri.
-       Generali isi garanteaza investitia, astfel incât în cazul decesului persoanei asigurate, noi preluam plata primelor pâna la sfârsitul contractului, prin urmare copilul tau este in siguranta pâna la majorat.
-       Iti poti proteja capitalul prin alegerea optiunii de indexare automata a sumei asigurate cu indicele de inflatie.
-       Sistemul de plata este flexibil. Poti alege sa platesti anual semestrial sau trimestrial, in functie de fluxul veniturilor tale.

Optiuni :
-        Poti primi în avans o parte din capitalul acumulat, în cazul în care copilul urmeaza sa sufere o interventie chirurgicala de urgenta.
-        Ai decis sa-i oferi copilului tau cel mai bun start in viata.
-        Iar noi am venit in intâmpinarea dorintei tale cu un plan flexibil si avantajos: Majorat.
-        E semn ca viitorul copilului tau e pe mâini bune. Acum te poti bucura linistit de anii frumosi ai copilariei lui!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu