ASIGURARI pentru:

duminică, 22 ianuarie 2012

ASTRA MEDICA BONUS 2 (AMB) - polita oferita gratuit

Update: Emitere Astra Medica Bonus 2

A fost postata noua versiune Astra Medica Bonus si se poate emite incepand cu 19 ianuarie 2012


A aparut cea mai populara polita de sanatate din Romania: ASTRA MEDICA BONUS, pe scurt AMB.

RISCURI ACOPERITE:
1 – Asigurare pentru Afectiuni grave:
A. Consultatie de specialitate de tip a doua opinie medicala, conform conditiilor de asigurare;
B. Spitalizare si interventii chirurgicale in cazul unor Afectiuni grave, conform conditiilor de asigurare: suma asigurata 10.000 lei/ an de asigurare;
2 – Tratament dentar restaurativ ca urmare a unui accident de munca sau rutier, conform conditiilor de asigurare – 5.000 lei/an de asigurare.
Toate serviciile medicale menţionate în Condiţiile de asigurare vor fi programate exclusiv prin intermediul serviciului de call - center medical UNIQMED
0800.0800.55

Polita de asigurare se reinnoieste automat pe o perioada de 12 luni daca Contractul/Asiguratul nu o denunta inainte cu cel putin 30 de zile de data expirarii si doar prin efectuarea platii de catre Contractant a primei de asigurare corespunzatoare, mentionata in polita de asigurare.
Un Asigurat nu poate detine mai mult de o astfel de polita de asigurare, Astra Medica Bonus, incheiata la Astra Asigurari.

Nota!
Nu se ofera comisioane pentru brokeri, deoarece este gratuita.

Pentru a comanda polita gratuita sau conditiile de asigurare, trimite un email pe adresa: ionandrei_srb@yahoo.com sau suna la numarul de telefon 0721235684. Intr-un interval de maxim 30 de minute dupa ce ati furnizat datele, aveti polita trimisa pe e-mail.

vineri, 20 ianuarie 2012

DESTINE in colaborare cu LYONESS

Acum, puteti folosi cardul LYONESS si la asigurarile facute prin DESTINE Broker de Asigurari

La inceputul anului 2012, Destine Broker de Asigurare a incheiat contractul de parteneriat cu LYONESS

Modalități de cumpărare
 = Cashback Card
Informație Cashback
Cashback
 = 
2,00%
Bonus de prietenie direct
 = 
0,50%
Bonus de prietenie indirect
 = 
0,50%

DISCOUNTUL SE ACORDA DIN COMISIONUL BROKERULUI

Descriere
DESTINE BROKER  societate de brokeraj în asigurări specializată în reprezentarea şi apărarea intereselor clienţilor săi în raporturile cu societăţile de asigurări este în măsură să negocieze cele mai avantajoase oferte pentru produsele şi serviciile de asigurări existente în prezent pe piaţa asigurărilor din România. Colaborăm cu cele mai reprezentative societăți de asigurări care operează pe piaţa de profil din România.
 ·  Destine Broker este o societate de brokeraj cu capital 100% romanesc
·  Suntem o echipă dinamică, în continuă ascensiune
·  Reprezentăm peste 10.000 de colaboratori pe plan național și o cifră de afaceri de peste 10  milioane de EURO
·  Avem o ofertă completă: intermediem toate tipurile de asigurări, pensii private,credite bancare
·  Lucrăm pentru zeci de mii de clienti
·  Urmărim să depășim mereu așteptările clienților

Rolul DESTINE BROKER este să se asigure că fiecare client -  partener beneficiază de cea mai bună poliţă, de cea mai bună soluţie adaptată nevoilor sale, dar nu la orice preţ. Cu ajutorul specialiștilor companiei noastre se reuşeşte identificarea pe o piaţă extrem de agresivă a acelor produse şi servicii de asigurare care corespund intereselor clienților şi acoperă riscurile la costuri optime.
Rezultatele obținute de la înființarea companiei și până în prezent dovedesc încrederea pe care clienții noștri o au în compania DESTINE BROKER.



luni, 2 ianuarie 2012

NOUA LEGE A SĂNĂTĂŢII intra in vigoare la sfarsitul anului 2012 - ABROGATA

LEGEA SANATATII A FOST ABROGATA DE CATRE SEFUL STATULUI.
Se asteapta o noua regandire pentru Sanatate.


Deşi îşi vor putea alege spitalul şi chiar medicul care să-i trateze, la stat sau la privat, pacienţii asiguraţi nu vor putea scăpa de listele de aşteptare sau de condiţiile proaste de cazare decât dacă vor mai plăti, pe lângă contribuţia obligatorie la sănătate, încă cel puţin 10 euro lunar pentru încheierea unei asigurări suplimentare.
Până a ajunge aici însă vor trebui să-şi aleagă o casă privată de asigurări de sănătate, care este modificarea esenţială intervenită în sistem odată cu noua lege şi are ca scop, odată cu competitivitatea, şi creşterea calităţii serviciilor medicale.
Românii nu trebuie să se grăbească să ajungă la o înţelegere cu aceştia. Oficialii Ministerului Sănătăţii (MS) avertizează că încheierea unor contracte cu casele de asigurări va putea fi făcută abia către sfârşitul anului viitor sau începutul lui 2013, când acestea vor fi fost selectate în baza unor criterii stabilite de MS şi CNSAS.

CARE SUNT PRINCIPALELE MODIFICĂRI:

ASIGURATUL

Fiecare român care plăteşte contribuţii sociale de sănătate trebuie să încheie un contract cu un asigurător privat, selectat în baza unor criterii stabilite de MS şi CNSAS. Când? "Spre sfârşitul anului viitor, începutul lui 2013. Nimeni să nu se ducă acum să-şi facă asigurări private pentru că nu se ştie cine va fi selectat pentru că nu sunt stabilite criteriile de selecţie. E mult prea devreme", a explicat purtătorul de cuvânt al MS, Oana Grigore.
Cuantumul contribuţiilor nu va creşte faţă de cât este în prezent - respectiv 10,7%, 5,5 suportat de angajat şi 5,2, de angajator - şi va acoperi un pachet de bază de servicii medicale stabilit de CNSAS prin contractul-cadru.

VEZI AICI care sunt serviciile de bază acoperite din contribuţia obligatorie
Asiguratul îşi poate alege din portofoliul asigurătorului furnizorii de servicii medicale, privaţi sau de stat, de la spitalul unde poate fi tratat până la medic.
Pentru a beneficia de consultaţii mult mai rapide, cu excepţia cazurilor de urgenţă, acoperirea coplăţii, condiţii hoteliere superioare sau servicii medicale care nu fac parte din pachetul de bază sau ale căror costuri sunt acoperite parţial, trebuie încheiată o asigurare voluntară complementară sau suplimentară.
Asigurarea voluntară suplimentară poate acoperi costurile serviciilor medicale furnizate în sistemul privat, nemaifiind nevoie de o altă asigurare. De exemplu, în condiţiile în care pentru o naştere prin cezariană la un spital privat costul se ridică la aproape 10.000 de lei, iar Casa decontează doar 5.000, diferenţa ar putea fi acoperită de asigurarea suplimentară.
Valoarea asigurării voluntare complementare sau suplimentare este, potrivit estimărilor CNSAS, în medie 10 euro lunar, dar poate creşte în funcţie de serviciile convenite în contractul cu asigurătorul.
Asigurarea voluntară complementară sau suplimentară este deductibilă la un nivel de maximum 300 de euro anual.
Contractul cu asigurătorul nu poate fi reziliat mai devreme de un an.
Furnizorii privaţi de servicii medicale din portofoliul unui asigurător trebuie să îndeplinească anumite criterii de eligibilitate stabilite de CNAS.
Cei care nu sunt asiguraţi beneficiază de un pachet minimal de servicii în caz de urgenţă medicală, al bolilor cu potenţia endemo-epidemiologic, al celor prevăzute în programul naţional de imunizări, al monitorizării sarcinii şi lăuziei.
Plătesc contribuţii sociale de sănătate cei care obţin venituri din salarii, activităţi independente, agricultură, cedarea locuinţiei, investiţii, premii şi jocuri de noroc şi venituri din pensii care depăşesc 740 de lei. Nu plătesc, însă sunt asigurate cu plata din alte surse, soţul, soţia sau părinţii aflaţi în întreţinerea unui asigurat, persoanele în incapacitate de muncă, cele care se află în concediu şi indemnizaţie de creştere a copilului, pensionarii cu venituri mai mici de 740 de lei, şomerii, deţinuţii, personalul monahal, elevii şi studenţii.

ASIGURĂTORII

Asigurătorii de sănătate trebuie să fie autorizaţi de Comisia de Supraveghere a Asigurărilor şi înregistraţi sau agreaţi de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS), în condiţiile în care fac dovada încheierii la nivelul grupului a unor poliţe de sănătate pentru cel puţin un milion de asiguraţi, iar valoarea subscrisă a primelor este de cel puţin 250 de milioane de euro în anul fiscal anterior.
Asigurătorii de sănătate încheie contracte cu CNAS şi cu furnizorii se servicii medicale din pachetul de bază şi au a obligaţia de a încheia nediscriminatoriu contracte de asigurări sociale de sănătate cu asiguraţii.

CNAS ŞI CJAS

CNAS va avea doar rol de reglementare şi va fi un fond de distribuţie şi redistribuţie a veniturilor între casele private.
Casele judeţene de asigurări de sănătate(CJAS) vor fi desfiinţate sau reorganizate în asigurători privaţi.

SPITALELE

Spitalele pot fi organizate în fundaţii, asociaţii şi societăţi comerciale. Acest lucru ar putea permite diferenţieri salariale, dar şi renunţarea la regula unei angajări la şapte ieşiri din sistem.

Spitalele private vor putea asigura şi asistenţa medicală de urgenţă, monopol până acum al sistemului de stat.

sursa: gandul.info

duminică, 1 ianuarie 2012

Modificari in Noul Cod Rutier

Din 01.01.2012 intra în vigoare noul Cod Rutier care prevede scăderea pragului la care condusul sub influenţa alcoolul devine infracţiune. Astfel, dacă până acum, limita de acceptată era de 0,8 alcoolemie în sânge, începând de astăzi pragul este de 0,5. Astfel, cei care depăşesc această limită riscă, pe lângă suspendarea permisului, o pedeapsă între 1 şi 5 ani de închisoare.

Mai jos aveţi o listă a schimbărilor care au intrat în vigoare începând cu anul acesta.
- folosirea telefonului mobil - 2 puncte de penalizare şi amendă între 147 şi 220 lei (amenda veche 134 -i 201 lei)

- lipsa centurii de siguranţă - 2 puncte de penalizare şi amendă între 147 şi 220 lei (amenda veche 134 - 201 lei)

- oprirea în loc nepermis - 2 puncte de penalizare şi amendă între 147 şi 220 lei (amenda veche 134 - 201 lei)

- staţionarea în loc nepermis - 3 puncte de penalizare şi amendă între 295 şi 370 lei (amenda veche 268 - 335 lei)

- depăşirea vitezei legale cu 10-20 km/h - 2 puncte de penalizare şi amendă între 147 şi 220 lei (amenda veche 134 - 201 lei)

- depăşirea vitezei legale cu 20-30 km/h - 3 puncte de penalizare şi amendă între 295 şi 370 lei (amenda veche 268 - 335 lei)

- depăşirea vitezei legale cu 30-40 km/h - 4 puncte de penalizare şi amendă între 440 şi 590 lei (amenda veche 402 - 536 lei)

- depăşirea vitezei legale cu 40-50 km/h - 6 puncte de penalizare şi amendă între 665 şi 1.474 lei (amenda veche 603 -1.340 lei)

- depăşirea vitezei legale cu peste 50 km/h - permis reţinut şi amendă între 665 şi 1.474 lei (amenda veche 603 -1.340 lei)

- trecerea pe culoarea roşie a semaforului - permis reţinut şi amendă între 295 şi 370 lei (amenda veche 268-335 lei)

- neacordarea de prioritate pietonilor - permis reţinut şi amendă între 295 şi 370 lei (amenda veche 268-335 lei)

- neacordarea de prioritate autovehiculelor - permis reţinut şi amendă între 295 şi 370 lei (amenda veche 268-335 lei)

- circulaţia pe contrasens - permis reţinut şi amendă între 440 şi 590 lei (amenda veche 402-536 lei)

- conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice - permis reţinut şi amendă între 660 şi 1.475 lei (amenda veche 603-1.340 lei)