ASIGURARI pentru:

duminică, 22 ianuarie 2012

ASTRA MEDICA BONUS 2 (AMB) - polita oferita gratuit

Update: Emitere Astra Medica Bonus 2

A fost postata noua versiune Astra Medica Bonus si se poate emite incepand cu 19 ianuarie 2012


A aparut cea mai populara polita de sanatate din Romania: ASTRA MEDICA BONUS, pe scurt AMB.

RISCURI ACOPERITE:
1 – Asigurare pentru Afectiuni grave:
A. Consultatie de specialitate de tip a doua opinie medicala, conform conditiilor de asigurare;
B. Spitalizare si interventii chirurgicale in cazul unor Afectiuni grave, conform conditiilor de asigurare: suma asigurata 10.000 lei/ an de asigurare;
2 – Tratament dentar restaurativ ca urmare a unui accident de munca sau rutier, conform conditiilor de asigurare – 5.000 lei/an de asigurare.
Toate serviciile medicale menţionate în Condiţiile de asigurare vor fi programate exclusiv prin intermediul serviciului de call - center medical UNIQMED
0800.0800.55

Polita de asigurare se reinnoieste automat pe o perioada de 12 luni daca Contractul/Asiguratul nu o denunta inainte cu cel putin 30 de zile de data expirarii si doar prin efectuarea platii de catre Contractant a primei de asigurare corespunzatoare, mentionata in polita de asigurare.
Un Asigurat nu poate detine mai mult de o astfel de polita de asigurare, Astra Medica Bonus, incheiata la Astra Asigurari.

Nota!
Nu se ofera comisioane pentru brokeri, deoarece este gratuita.

Pentru a comanda polita gratuita sau conditiile de asigurare, trimite un email pe adresa: ionandrei_srb@yahoo.com sau suna la numarul de telefon 0721235684. Intr-un interval de maxim 30 de minute dupa ce ati furnizat datele, aveti polita trimisa pe e-mail.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu