ASIGURARI pentru:

miercuri, 19 septembrie 2012

Revin PAD-urile de 20 Euro cu 10 riscuri incluse

 
ATENTIE!!!!

Update 24.09.2012.  S-a acordat aviz favorabil pentru revenirea la forma initiala a legii privind asigurarile obligatorii de locuinte. Deci ordinul suspendat de la CSA ar putea fi ridiacat si reintroducerea politelor PAID.

Incheiati-va ACUM o polita facultativa PAD (la 20 Euro), cu 10 riscuri suplimentare incluse si pentru un an de zile de siguranta asupra asigurarii locuintei. 

Amintim ca, recent, Comisia de Supraveghere a Asigurarilor o adoptat o norma prin care, de la 1 septembrie 2012., proprietarii de locuinte care vor sa incheie polite facultative trebuie sa incheie si o polita obligatorie PAD. Motivatia acestui normativ vizeaza atat impulsionarea vanzarilor de asigurari obligatorii, cat si respectarea scopului urmarit prin introducerea Legii nr.260/2008, si anume de crestere a gradului de cuprindere in asigurare impotriva riscurilor de catastrofa naturala. Curtea de Apel Bucuresti a decis, saptamana trecuta, la solicitarea ASTRA Asigurari, suspendarea executarii Ordinului CSA, care stipula cele mentionate anterior, CSA facand la randul sau recurs la decizia Curtii. (by Media Xprimm)

Trimite-ti acum un e-mail pe adresa: ionandrei_srb@yahoo.com 


Incepand de astazi 19.09.2012 a fost suspendat ordinul CSA conform caruia de la 01.09.2012, proprietarii de locuinte care vor sa incheie polite facultative trebuie sa incheie si o polita obligatorie.


In concluzie incepand de astazi, se revin produsele cu 20 Euro/an, cu toate riscurile inclusiv cele trei obligatorii incluse: PAD PLUS de la ASTRA, EUROINS si CARPATICA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu