ASIGURARI pentru:

miercuri, 20 aprilie 2011

PROMOTIE PAD PLUS Bonus

Pentru a evita o eventuala instiintare de la primarie pentru a efectua dovada platii asigurarii obligatorie, trimite-ti un email la ionandrei_srb@yahoo.com sau trimiteti un mesaj la nr de telefon: 0721235684, pentru a obtine una.  
ATENTIE!!! In aceeasi polita, aveti parte si de Promotii - click aici
PROMOTIE PAD PLUS BONUS - Asigurare locuinta
Incheierea unei asigurari de locuinta este obligatorie incepand cu 05 august 2011. Conform legislatiei, aceasta asigurare trebuie sa cuprinda minim 3 riscuri: cutremur, inundatie (naturala, ca revarsare de ape) si alunecare de teren.

ASTRA lanseaza promotia primaverii: PAD PLUS BONUS la 20 EURO/an - editie limitata:
NOU!!!! Politele se pot emite pe 1, 3 sau 5 ani!!!!
Aceasta polita asigura locuinta pentru urmatoarele riscuri:
- cutremur
- inundatie
- alunecare de teren
- incendiu
- trasnet
- explozie
- caderi de corpuri
- izbire de catre vehicule
- grindina
- furtuna
- vijelie
- tornada
- ploaie torentiala
- furt
- apa de conducta (in limita a 1000 euro) - este vorba de inundatiile datorate avariilor accidentale ale conductelor (fie din casa asiguratului, fie de la vecini)
- vandalism 
PAD este Asigurarea obligatorie pentru locuinte
Documente necesare:
- buletin proprietar
- adresa locuinte (doar in cazul cand nu coincide cu adresa de pe buletin a proprietarului)
Ce mai include PAD PLUS - BONUS:

BONUS BUNURI:
BUNURILE asigurate GRATUIT in limita valorii de 2000 de EURO!

BONUS ASISTENTA LOCATARULUI:
Asistenta locatarului, pentru avarii la instalatiile electrice si sanitare, in limita a 120 RON.
Cu un singur telefon la nr. 021-201.90.34 - apelabil 24 de ore din 24, în termen de cel mult 1 (una) ora de la luarea la cunostinta, o echipa de asistenta se va deplasa pentru remedierea situatiei.


PENTRU DAUNE:
 Numar centru daune ASTRA : 0800 0800 88  (zilnic intre 09:00-18:00)
Te asiguri ca a fost inlaturata cauza producerii daunei, in cazul in care acest lucru este posibil (a fost inchis robinetul la reteaua de apa sau gaze, a fost stins focul, au fost astupate orificiile de patrundere a apei, a fost oprit curentul electric).
Eventualele pagube care apar dupa producerea evenimentului, din cauza faptului ca nu s-au luat masuri de limitare a lor, nu vor fi platite de asigurator.
Te prezinti la punctul de lucru al ASTRA ASIGURARI, pe raza caruia domiciliezi si soliciti un formular de AVIZARE DAUNA pe care il completezi (Formularul poate fi descarcat si de aici). Formularul contine rubrici in care se vor completa date exacte ale producerii evenimentului, de aceea, in cazul in care nu ati fost martor la producerea evenimentului, va fi nevoie sa depuneti la dosar declaratii ale persoanelor care au fost martore la desfasurarea evenimentului care a produs paguba.
Pentru deschiderea dosarului de dauna este necesar sa aveti asupra dvs. cartea de identitate si o copie politei de asigurare.
In urma prezentarii documentelor precizate mai sus si a completarii avizarii, inspectorul de dauna va deschide un dosar si obligatoriu iti va inmana o nota de constatare pe care sunt inscrise numarul dosarului, numele inspectorului, care sunt pasii de urmat si care sunt documentele necesare finalizarii dosarului.

4 comentarii:

  1. S-a prelungit PROMOTIA pentru Asigurarea de locuinta PAD PLUS - EDITIE LIMITATA pana in luna IUNIE, incluzand aceleasi riscuri ca la PAD PLUS MARTISOR

    RăspundețiȘtergere
  2. Pana la 30 Iunie 2011 aveti la dispozitie atat PAD PLUS – EDITIE LIMITATA - cu asistenta locatarului BONUS cat si noua polita PAD PLUS BONUS – cu raspunderea civila fata de terti BONUS.
    Totul numai la 20 EURO/an

    RăspundețiȘtergere
  3. La data de 13 decembrie 2010, Presedintele Romaniei a semnat un decret de modificare si completare a legii nr. 260/2008 privind asigurarea obligatorie a locuintei. Conform acestui decret, persoanele care detin o asigurare facultativa a locuintei, care include si acoperirea pentru riscurile cuprinse in asigurarea obligatorie, nu intra sub incidenta acestei legi.
    Termenul limita pana la care proprietarii de locuinte sunt nevoiti sa achizitioneze polita de asigurare obligatorie a fost prelungit pana la 15 iulie 2011. Acest termen limita a devenit incert in ultima perioada datorita unor serii de modificari aduse legii privind asigurarea obligatorie a locuintei, dar potrivit unui anunt recent al Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), obligativitatea incheierii acestei asigurari incepe de la un an de la inceperea emiterii politelor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Asigurarea obligatorie poate fi încheiată doar cu buletinul la datele din Contactat.

    Plată se face în lei, la cursul BNR din ziua efectuării plătii în numerar sau prin virament în contul asiguratorului.

    ATENTIE!!!: În cazul în care cumperi un apartament care are deja o asigurare obligatorie încheiată trebuie să notificu acest lucru societăţii care a emis poliţă, care va emite o nouă asigurare cu datele tale de identificare. Această va rămâne valabilă până la până la data expirării celei eliberate fostului proprietar.

    RăspundețiȘtergere