ASIGURARI pentru:

miercuri, 9 noiembrie 2011

CUPONIADA - cupon de reducere de la Generali

Avem placerea de a va invita sa participati la o noua campanie aferenta asigurarilor de viata initiata de Generali Romania !!!
Noua campanie poarta denumirea de CUPONIADA, este lansata pe perioada a doua luni, 01.11.2011 – 23.12.2011 si are ca si punct forte beneficiile pentru clientii ( asiguratii ) care decid sa incheie o asigurare de viata pe perioada campaniei.
In 2010, conform statisticilor, 60% din cauzele majoritare de deces au reprezentat bolile grave ca:
• Tumori
• Boli de natura cardiologica
• Cancer
In aceste conditii Generali Romania intelege necesitatea protectiei si acopera toate aceste afectiuni prin pachete cu Beneficii pentru clienti oferind pe perioada campaniei:
a.) clauza de boli grave gratuita pe toata durata contractului cu conditia platii primelor de asigurare pana la scadenta;
b.) Bolile grave considerate sunt :
AFECTIUNI:
- Accident vascular cerebral;
- Cancer;
- Infarct miocardic acut;
- Insuficienta renala cronica;
- Scleroza multipla;
INTERVENTII CHIRURGICALE:
- Interventie chirurgicala de tip by-pass aorto-coronarian;
- Coronaroplastia sau angioplastia periferica, cu sau fara stent;
- Implantul de pacemaker sau defibrilator implantabil;
- Transplant de organe;
- Interventie chirugicala pe cord deschis.
c.) plata a 75% din indemnizatia de asigurare in cazul recomandarii unei operatii pentru redobandirea sanatatii dupa diagnosticare cu una din bolile grave acoperite prin conditii, respectiv a diferentei dupa efectuarea  interventiei.
ATENTIE !!!
Clauza este valabila si functioneaza sub aceasta forma doar pentru politele incheiate in timpul campaniei si doar daca prima se achita pana la scadenta.

Mai mult, in cazul in care prima anualizata este de minim 2.000 RON clauza E.P.P.I. (exonerarea de la plata primelor in caz de invaliditate totala si permanenta din orice cauza) se acorda in mod gratuit pe toata perioada derularii contractului de asigurare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu